nedelja, 31. oktober 2010

Nakitkanje

Prišla je nova roba, mene pa so spet zasrbeli prsti. Naredila sem nekaj preprostih, minimalističnih ogrlic...
Slike niso bogve kaj, itak zmeraj slikam takrat, ko ni prave svetlobe. Danes je en prav čemeren dan. Kot nalašč za spanje ali za ustvarjanje. Zdaj grem pa še kako voščilnico zašit.

nedelja, 24. oktober 2010

Končno dobila Ultimate Pro

Včeraj sem končno dobila Ultimate Pro. Seveda je potem popoldan minil v znamenju ustvarjanja. Najprej sem morala obleči (beri: narediti kuverte) za svoje voščilnice nestandardnih dimenzij. Moram reči, da mi je lepo uspelo. Za povrh pa sem naredila še eno škatlico mojemu sinu. Čisto preprosto, brez dodatnega okraševanja. Pa še slikica roza kovčka.


Ker se novo leto neutrudno bliža, seveda ne sedim križem rok. Počasi nastajajo predloge novoletnih voščilnic v tehniki prebadanja. Nameravam narediti tudi voščilnice z uporabo štampiljk. Upam pa, da mi uspe pogledati tudi k Iris (Folding). Dosedaj se s to tehniko še nisem ukvarjala. Mi je pa všeč.

sobota, 16. oktober 2010

Po zatišju...

Kar nekaj časa že nisem nič napisala. To pa ne pomeni, da nisem nič ustvarjala. No, za prijateljice sem barvala tablice iz gipsa, za njihove otročke. Meni so tudi zelo všeč. Vedno jih pobarvam z akrilnimi barvami in na koncu še polakiram.


Vmes je nastal še zgornji klovn.  Zdaj moram samo še pogruntat kam v otroško sobo ga bom obesila.
Spodaj pa je majčka, ki jo je porisal moj sedemletnik. Krasila bo pa njegovega Flokija. To je tisti mehki plišasti kuža s katerim spi že od rojstva (žal slike ne znam obrniti!)

Skoraj ne mine teden, da ne bi obiskala katere izmed ustvarjalnih trgovin (fizično ali pa po spletu). No, danes sem bila vesela, ko sem končno dobila štampiljke vijugice.


 No, to je to. Mislim, da bom sedaj nekaj dni ustvarjala ogrlice, pa voščilnice...novo leto se bliža.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...