četrtek, 16. februar 2012

Jagodka

Na Fadengrafik challenge blogu želijo tokrat videti voščilnico v kombinaciji samo 2 osnovnih barv. Spet sem pobrskala med vzorčki in slikicami. Pogled se mi je ustavil na junakinji risank - Jagodki. Kot nalašč sem v škatli z nitkami imela niti z enakimi barvnimi odtenki kot slikica. Voščilnico sem tokrat opremila z vijugicami (mi jih je tako fino šivat). Upam, da vam je všeč!
Voščilnico prijavljam na 8. challenge (2 farben kombiniert) - Fadengrafik challenge blog.

petek, 10. februar 2012

A kiss for Chloe

Čeprav imam na zalogi še kar nekaj valentinovih voščilnic, nisem mogla mimo tega, da ne bi naredila še kakšne. Zahvaljujoč Klemy (Tkanje male pajkice) sem odkrila nov blog z izzivi. Takoj je padla odločitev in včeraj sem spet prijela za iglo in zašila na voščilnico nekaj srčkov, zraven pa sem s 3D blazinicami prilepila odtis SK - A kiss for Chloe. Odtis je pobarvan s Copici.
Voščilnico tako prijavljam na naslednja izziva:
Fadengrafik Challenge Blog -7th challenge - Valentine's Day
Stampavie and more - challenge #162 - Love

sobota, 4. februar 2012

Tri shutter card

Pred časom sem naredila svojo prvo tri fold shutter card (slovenskega prevoda ne poznam) in priznam, da mi je zelo všeč. Ker sem imela takrat pri roki samo roza papir, je nastala voščilnica za rojstni dan za nežnejši spol. Sama izdelava voščilnice je čisto preprosta, seveda pa ni šlo brez tutoriala.
Katera bo srečna prejemnica te voščilnice, pa naj ostane skrivnost.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...