sobota, 26. maj 2012

Bubbles

Še vedno sem pri otročkih. Pred časom sem nabavila štampiljko Sugar Nellie - Bubbles, ki je pri svojem ustvarjanju še nisem uporabila. Do zdaj. Ker mi otroček deluje punčkasto sem naredila dve voščilnici v barvah primernih za punčke. V obeh primerih sem uporabila tople barve (rumena, oranžna, kožna in rdeča). Odtisa sem pobarvala s Promarkerji in Copici, potem pa sem se igrala s postavitvijo. Otročka sta prilepljena s 3D obojestransko lepljivimi blazinicami.

Pri rumeno - oranžni voščilnici sem se igrala z liki, ki sem jih izrezala iz samolepljivega papirja za voščilnice. Postavitev je simetrična. Rožice so štanca mini retro rožice.
Pri rdeči različici pa sem uporabila nesti in robni izrez od Nellie Snellen. Rožice so od Joy Crafts. Robove sem osenčila z Distress Ink Pad - Aged Mahogany.
Če priznam, mi je tale punčka zelo všeč, ker je preprosta za barvanje, da se jo lepo izrezati in je zato zelo uporabna v projektih otroci.

Lep dan!
Janja

Whiff of joy

Zadnjih 14 dni  je minilo izredno hitro. Časa za ustvarjanje je bilo malo. Kljub temu pa mi je uspelo narediti nekaj dojenčkastih voščilnic. Najprej sta mi pod roko prišla odtisa Whiff of joy.

Za prvo voščilnico sem uporabila odtis Willow holding baby. Ker sem imela samo en odtis, sem voščilnico naredila v nevtralnih barvah in sicer v rumeno-zelenih odtenkih. Odtis je pobarvan s Promarkerji. Postavitev je enostavna, voščilnico pa sem okrasila minimalno.
Za drugi dve voščilnici pa sem uporabila odtis Willow with toddler. Naredila sem barvni različici za punčko (roza-vijola)  in fantka (modro). Odtisa sta pobarvana s Copici. Spet sem ustvarjala po načelu enostavnosti in minimalnega okraševanja.

Čeprav so za marsikatero ustvarjalko štampiljke od Whiff of joy (sploh tiste stare!)  že preživete, pa sem si zaželela, da zgornji nabavim. Me je pa razžalostila vest, da gresta štampiljki iz prodaje in da je zgornja že razprodana. Razen, če jo ima slučajno še kakšna trgovina na zalogi.

Pa lepo bodite do naslednjič!

Janja



sobota, 12. maj 2012

Rozika RAW

Končno sem spet sestavila en komplet nakita. Prejšnjič smo se pri Alenki učili izdelavo nakita v RAW tehniki. Spet nekaj kar mi je všeč. Med prazniki sem tako naredila zapestnico, pred dnevi pa še uhančke. Všeč mi je, ker sem lahko uporabila navadne perlice. To je šele prvi kompletek, ki mu bodo sigurno sledili še novi in malo drugačni.
Pa še malo bližje: uhani
in  zapestnica

Hvala, ker spremljate moj blog.
pa pa

Janja

nedelja, 6. maj 2012

Rože

Med prazniki sem obiskala prijateljico in "nabrala" nekaj rožic. Včeraj sem se lotila izdelave prvih voščilnic iz rožic. Rože so zelo velike, zato sem jih nalepila na voščilnico s 3D blazinicami. Tako izgleda večplastno in pride bolj do izraza. V vogale sem prilepila vogalnike - pri prvi sem uporabila kovinske vogale Nellie's Choice Die, pri drugi pa so nalepke. Rože so izrezane in embosirane (Sizzix Bigz Die - textured impressions - flower #2)
Pri drugi je osnova voščilnice rahlo rumena (na sliki se ne vidi).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...