petek, 30. avgust 2013

Adijo vrtec!

Danes je bil zadnji dan v vrtcu za mojega mlajšega sina. Dolgih 9 let sem vsak delovnik vozila tja svoja otroka, najprej enega, eno leto oba in nato še drugega. Moram priznat, da mi je bilo ob slovesu kar malo hudo. Z vrtcem sem bila zelo zadovoljna - čudovit kolektiv in ambient! Tudi otroka sta se super vključila in z veseljem vstopala vanj. Ogromno se je dogajalo, veliko sta se naučila in postala mala gospodiča.

Za slovo sem zato vrtcu  podarila set svojih ročno izdelanih voščilnic in jih zvezala v knjigico. Izbrala sem dva motiva.
V seriji je 5 voščilnic z motivom smrečic
in 5 voščilnic z motivom novoletnih okraskov, ki pa se med seboj razlikujejo po barvi in načinu šivanja.
Vse skupaj s kuvertami sem vtaknila v zvezek z dvema predalčkoma in zavezala s pentljo. Na naslovnico pa sem nalepila tagec in nanj odtisnila štampiljko HVALA! Kajti ena beseda pove več kot sto drugih.
Vzgojiteljice so bile paketka zelo vesele. Seveda smo morali obljubiti, da še kdaj pridemo na obisk (vrtec je zraven šole, kamor zdaj odhaja mlajši sin)! Ja, spet imamo prvošolčka.

Zdaj pa novim dogodivščinam naproti!

Želim vam lep vikend, staršem šolarjev pa miren začetek novega šolskega leta!
                                      Janja



torek, 27. avgust 2013

Za gospodinje

Danes končno objavljam dve voščilnici s predpasnikom, ki sta mi nekako obtičali v predalu. Predpasnika sta ročno izrezana. V žep pa sem vtaknila kuhalnico in penovko. Očitno mi danes pisanje ne gre ravno od rok, zato samo še slikici. Najprej skupna.
Pa še posebej:
predpasnik s češnjami
in predpasnik z jabolki.
Upam, da sta vam všeč.
Želim vam prijeten večer še naprej.
                                                   Janja

petek, 23. avgust 2013

Zelišča

Danes so na sporedu zelišča. Za motiv voščilnice sem uporabila štampiljko od LOTV in za slavljenko pripravila lončke z zelišči (timijan, bazilika in rožmarin). Voščilnica je preprosta. Oddela sem jo v pikice in dodala napis Z lepimi željami (od Ustvarjalnega dotika).
Še vedno mi manjka tiste prave ustvarjalne energije, da bi se lotila kakšnih večjih podvigov.  Vseeno pa nisem brez dela. Ko utegnem pikam in šivam. Brez tega ne morem.

Še vedno pa se lahko postavite tudi v vrsto za moj bonbonček

Želim vam ustvarjalni vikend,
                                                     Janja

torek, 20. avgust 2013

Angeli taki in drugačni

Bliža se september in ponavadi takrat že počasi nastajajo novoletne voščilnice. Tudi letos ne morem mimo pickpointa, zato vam danes pokažem dve voščilnici iz te serije.

Pri prvi sem uporabila tradicionalne božične barve (rdeča, zelena, zlata). Motiv je meni priljubljena punčka od Ruth Morehead, ki sem jo s 3D blazinicami prilepila na relief Honeycomb. Zraven pa sem dodala pickpoint borduro in napis Čarobni prazniki (od Ustvarjalnega dotika).
Na drugi voščilnici pa je pickpoint motiv angela. Dodala sem še zlate novoletne okraske in napis Blagoslovljene praznike (od Ustvarjalnega dotika)

Želim vam lep večer!
                       Janja

nedelja, 18. avgust 2013

Seksi motoristka

Današnja voščilnica je bila narejena za mojo prijateljico, navdušeno motoristko. Priznam, da ko sem jo delala nisem imela ravno ustvarjalnega dneva, zato je bolj preprosta, zlepljena. Ampak prijateljici je bila zelo všeč.
Odtisek je digitalni in pobarvan s Copici. Uporabila sem še SB Nestabilities Oval Circles Large in Floral Ovals, embosirno mapico od Cuttlebuga (Swirls) in pisan trak. V notranjost sem odtisnila štampiljko od Ustvarjalnega dotika:

Daj vsakemu dnevu možnost,
da bo NAJLEPŠI
v tvojem življenju.
- M.Twain

Misel posredujem naprej tudi vam. Želim vam lep dan.
                                                                    Janja

ponedeljek, 12. avgust 2013

200. objava - ČAS ZA BONBONČEK

No, pa sem z objavami dosegla že drugo stotko. V nekaj letih sem objavila precej svojih izdelkov na katere sem zelo ponosna. Svojo srečo in veselje bi rada delila tudi z vami, dragimi obiskovalci/kami mojega bloga. Vaši komentarji mi dajejo nov polet in energijo za ustvarjanje, zato jih vedno z veseljem preberem. Tudi sama rada obiščem vaše bloge, čeprav vedno ne komentiram.
Torej,  
ČAS JE ZA NOV BONBONČEK. 
Vsebina bonbončka naj ostane presenečenje.

Kaj morate storiti?
  1. Postanite spremljevalec mojega bloga, če to še niste.
  2. Sliko bonbončka prilepite na svoj blog, s povezavo nazaj na moj blog.
  3. Napišite kaj lepega v komentar pod to objavo.
Bonbonček bom žrebala 1.9.2013.  Ne pozabite na komentar, ker se sicer ne boste mogli uvrstiti v žrebanje. Žrebala bom na tradicionalen način z listki.

Lep dan in veliko ustvarjalnega duha vam želim,
                                                                              JANJA

sreda, 7. avgust 2013

Za punčke in nežne damice

Današnja objava je namenjena nežnejšemu spolu. Že pred časom sem na spletni strani MoManning kupila prekrasen odtisek mlade vilinke. Odločila sem se, da jo odenem v lila odtenke.


Pobarvana je s Promarkerji, krila sem dodatno pobleščila z bleščicami Stickles (Frosted lace). Ob obilici ustvarjalnega materiala sem pozabila naslov reliefa. Vogale krasijo vogalniki od Spellbindersa (Parisian Accents) in rožice od Crealies Creative Flowers št. 25. Dodala sem še napis Vse najboljše od Mavelu.com  in pikčast trak.

Ne pozabite pogledati moje naslednje objave. Čaka vas bonbonček!

Lep večer,
                     Janja

ponedeljek, 5. avgust 2013

Za moške

Po dolgem času sem naredila voščilnici za moške. Prva vabi v svojo družbo na pivce, druga pa je bolj poželjiva. Mislim, da se ju ne bi branil noben moški.
Pri izdelavi prve voščilnice sem uporabila Spellbindersovi šabloni Oval Floral in Petite Oval. Za ozadje sta mi služila relief od Tim Holtza (Circles) in Cuttlebuga (Marge's Melodies). Motiv je pobarvan s Copici. Dodala pa sem še trak in napis (mavelu.com).
Drugo dekle je pravtako pobarvano s Copici. Za ozadje sem uporabila Spellbindersovo šablono Octagones, voščilnico pa dodatno okrasila s Spellbindersovo šablono Fleur de Lis, vejico od Marianne Design in rožico Crealies Creative Flowers št. 20.

Približujem se svoji 200. objavi, zato bodite pozorne, ker bom v eni izmed prihodnjih objav objavila BONBONČEK in način kako do njega.

Želim vam ne preveč vroč večer,

                                                     Janja
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...