četrtek, 26. november 2015

Moja prva tresočka

No, pa jo imam. Svojo prvo tresočko. Zanjo sem izbrala motiv zvezd.
Zvezde sem izrezala s pomočjo šablone Nellie Snellen, ki mi je ravno zaradi teh pikic nekaj posebnega. Vmesni del je podložen z rjavim moosgumijem.
V zvezdi sem nasula zlate in temno rdeče perlice ter zlate zvezdice.
 Napis Srečno je od Najlepšega para. Prilepila sem ga na moosgumi, da sem ga poudarila.

Voščilnico prijavljam v galerijo Najlepšega para za mesec november.

petek, 20. november 2015

Sveti krst za Eleno

Pisala sem že, da ta mesec moja nečakinja praznuje eno leto. Voščilnica je nekaj objav nazaj. Istočasno pa bo prejela svojo prvo zaobljubo in postala kristjanka. Pa sem zavihala rokave in pripravila še vabila za sveti krst, ki ga bo prejela v ožjem družinskem krogu.
Ker Elena takrat uradno ne bo več dojenček, sem za motiv izbrala otroško oblekico od Cottage Cutz. Napis je od Najlepšega para, vse ostalo pa sem izrezala s pomočjo šablon od My favorite things. Ozadje je embosirano z golobicami, ki ponazarjajo mir.
V notranjost sem prilepila tekst vabila.

Janja




sreda, 18. november 2015

50 let

Za prijateljico, ki je že marsikaj preživela in tokrat praznuje 50 let sem naredila cvetlično voščilnico.
Uporabila sem lila in rjave odtenke. Voščilnica je v resnici bolj svetla, kot je razvidno iz fotografije. Za osnovo sem uporabila štampiljko Hydrangea od Hero Arts, jo izrezala in nalepila cvetove od Memory Boxa (Small Hydrangea Blooms). Svetlo rjavo osnovo sem poštempljala s štampiljko Old letters. Za posvetila pa so mi prišli prav napisi od Najlepšega para.
V notranjosti voščilnice sem uporabila štampiljko misli od Ustvarjalnega dotika. V kot pa sem prilepila mašnico od Najlepšega para, ker mi je sicer vse skupaj delovalo preveč pusto.
Upam, da bo voščilnica prejemnici všeč.

Janja



ponedeljek, 9. november 2015

Nogavičke

Danes so na vrsti nogavičke od Cottage Cutz. Ker so izrezi nogavičk kar veliki, jaz pa sem se hotela poigrati s tremi barvami, mi je zmanjkalo prostora za napis. Pa sem ga odtisnila kar na nogavičke.
Meni se zdijo prisrčne, še bolj pa bodo, če bo naslednji mesec še kaj padlo notri.

petek, 6. november 2015

Zborček

Pa sem tudi jaz zajadrala v prednovoletno izdelovanje voščilnic. Tokrat je na vrsti voščilnico s cervkenim zborčkom. Odtis je od zbirke štampiljk Sarah Kay. Pobarvan je s Promarkerji.
Dodala sem malo vejic in božično zvezdo. Zvezde na nebu pa voščilnico nekako dopolnjujejo. Napis Sveta noč je od Ustvarjalnega dotika.



četrtek, 5. november 2015

Prednovoletna noč

Današnja voščilnica je ostala v kupu na pol narejenih voščilnic še iz preteklega leta. Tukaj sem se malo igrala z izrezi, pa se mi zdi, da je kar uspelo.
Mogoče sem uporabila edino premočne barve, ampak to je stvar okusa.

sreda, 4. november 2015

Za malega lumpa

Tale objava je za vse male lumpe, ki mamicam in očkom kravžljajo lase. Po drugi strani pa so tako prikupni, da jim ne moremo zameriti.
Odtis je pobarvan z Distressi, ozadje je embosirano. Dodala sem nekaj koleščk in napis vse najboljše.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...