nedelja, 24. oktober 2010

Končno dobila Ultimate Pro

Včeraj sem končno dobila Ultimate Pro. Seveda je potem popoldan minil v znamenju ustvarjanja. Najprej sem morala obleči (beri: narediti kuverte) za svoje voščilnice nestandardnih dimenzij. Moram reči, da mi je lepo uspelo. Za povrh pa sem naredila še eno škatlico mojemu sinu. Čisto preprosto, brez dodatnega okraševanja. Pa še slikica roza kovčka.


Ker se novo leto neutrudno bliža, seveda ne sedim križem rok. Počasi nastajajo predloge novoletnih voščilnic v tehniki prebadanja. Nameravam narediti tudi voščilnice z uporabo štampiljk. Upam pa, da mi uspe pogledati tudi k Iris (Folding). Dosedaj se s to tehniko še nisem ukvarjala. Mi je pa všeč.

6 komentarjev:

  1. O pridna, lepo si delaš zalogico voščilnic. Jaz še niti ideje nimam, kaj šele da bi kaj začela.

    OdgovoriIzbriši
  2. O, jaz imam idej veliko, samo premalo časa. So me pa tele prešpikane voščilnice tako prevzele, da bi samo šivala.

    OdgovoriIzbriši
  3. O lepa nova pridobitev in koliko objav odkar sem bila nazadnje tu ... pridna ... ja pa tist paketek sem tudi začela skp spravljat zate ... ;o)

    OdgovoriIzbriši
  4. o čestitam za tale fin kovček, pa še tako lepih barv je, mi boš ob priliki kaj več povedala o njem a ne da boš.. prosim prosim... zdaj bom imela velikooo časa poslušat..

    OdgovoriIzbriši
  5. ja, tale kovček je kar vreden svojega denarja. Kuverte, škatlice narediš 1,2,3. Potrebuješ samo domišljijo in voila...

    OdgovoriIzbriši
  6. Hojla, mene pa zanima, kje lahko dobim takle kovček. Tudi meni delajo preglavice kuverte :). Lep pozdravček

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas in obiskali moj spletni dnevnik. Vsi komentarji so dobrodošli.
Janja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...