četrtek, 02. december 2010

Angelčki

Včerajšnji dan je minil v imenu angelov. Že pred časom sem iz kalupa (ki sem ga nazadnje kupila) odlila nekaj angelčkov, ki so komaj čakali, da jih oblečem. In včeraj so končno dočakali svoje oblekice. Pobarvani z akrilnimi barvami in polakirani, na zadnji strani pa opremljeni z magnetom, so včeraj dobili svoj končni obraz.
Za piko na i, pa sem zvečer naredila še nekaj voščilnic z angelčkom. Čisto papirčkanje, zadnji dve pa sta opremljeni še z vzorčkom pickpoint (idejo sem si sposodila pri eni od otočank). Ja, tale pickpoint je čisto zaznamoval moje voščilnice.

3 komentarji:

  1. Angelčki so prav luštkani.Takele čestitke s prav tekimi angelčki Ruth Morehead sem pa jaz delalaveč let nazaj .Jaz sem angelčke naredila 3D, vzorčki za pick point so pa tudi zelo podobni. Všeč mi je!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Potem sem pa dobila navdih pri ogledu tvojih čestitk (upam, da nisi huda). Je že kar nekaj časa kar sem jih snela z neta in sem pozabila kje sem jih videla. Tile angelčki, ter punčke in fantki Morehead so mi pa zelo všeč. Jih imam še precej na zalogi. Mogoče mi pa uspe pred novim letom narediti še kakšno čestitko.

    OdgovoriIzbriši
  3. Angelčki s svojo mehkobo res božajo in prav prijetno je dobiti tako voščilnico... LP

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas in obiskali moj spletni dnevnik. Vsi komentarji so dobrodošli.
Janja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...