ponedeljek, 19. december 2016

Voščilnice a la Dorota Kopeć

Danes objavljam nadaljevanje delavnice po vzoru Dorote Kopeć doma. Tokrat sem ustvarjala skupaj z Danii in po vsem packanju, rezanju in lepljenju je nastalo tole:Osnove sem pripravila kar sama s pomočjo rezalnih šablon Spellbinders in Sizzix (Tim Holtz). Embosirala sem s pomočjo plastičnih šablon Tim Holtz (napis in karo) in Najlepšega para (snežinke). Barva je Distress Paint (Broken China), robovi so senčeni z Distress Ink Pad (Stormy Sky). Božična zvezda je od Tim Holtza, listki in rokavičke pa od Tine.

Lep večer še naprej, Janja.

8 komentarjev:

 1. V živo so še veliko lepše!

  OdgovoriIzbriši
 2. Noro, še ena,ki se je naučila delati v tem stilu....fenomenalne voščilnico...res je čisto poseben stil, ki....oh, kaj naj hvalim....FOUŠ SEM TI,to je najbolj pošteno povedano....prekleto FOUŠŠŠŠŠŠŠ. Za požret.Grrrrr...

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo lepe voščilnice si pričarala ta stil mi je zelo všeč in ti ga že obvladaš v nulo.
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 4. Super je tole, veš! Enkratno ti gre in postajaš mojstrica v tej tehniki.

  OdgovoriIzbriši
 5. Janja, tole je pa tako lepo, in ni razlike od "originalnih" Res si jih dodelala v piko. Bi rada znala tudi jaz kaj takega. Bo kaka delavnica na srečanju?
  lepe praznike

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Iris, hvala. Se bomo zmenili. Bo pa srečanje prestavljeno za en teden, predvidoma na 4.2.2017, ker imam jaz zadnji vikend v januarju neko neodložljivo zadevo.

   Izbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas in obiskali moj spletni dnevnik. Vsi komentarji so dobrodošli.
Janja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...