petek, 30. september 2011

Voščilnice pickpoint

Lansko leto sem naredila kar precej novoletnih voščilnic z pickpointom. Ker mi je ostalo še nekaj zašitih koščkov, sem jih porabila za letošnje voščilnice. Ni pa rečeno, da letos ne bo še kaj novih pickpoint voščilnic. Na zalogi imam še precej vzorčkov, ki jih še nisem zašila, bi pa zašila še kakšnega zelo všečnega iz lanskega leta.
Prvi dve tokratni voščilnici z angeli, sta po vzoru Alenke (pred leti so mi  pri prelistavanju albumov ustvarjalk njene voščilnice ostale v spominu in ker sem imela na zalogi precej printanih angelov, jih je bilo treba nekako porabiti). Angela sta prilepljena s 3D kvadratki.

Pri naslednjih dveh voščilnicah pa so uporabljeni samo vzorčki, ker se mi je zdelo, da kakšno kombiniranje z osebki ne pride v poštev. Uporabila sem ozadje reliefa Sizzix in nanje prilepila motivčke.

Voščilnice pospešeno nastajajo. Še nekaj jih je na zalogi - neobjavljenih. Vas zanima moja naslednja objava? Obiščite spet moj blog in radovednost bo potešena.

4 komentarji:

  1. Tudi ti si že pohitela:)). Zelo lep PP in prvi dve sta prav ljubki. Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Bogat pickpoint in krasno ti gre vihtenje šivanke skozi papir. :) Vsekakor so tele zadevice nekaj posebnega.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sem kar pozijala!!! Res sem nekaj let nazaj take , kot sta prvi dve delala sama. Še vedno so mi všeč, samo so kar "naporne", vzamejo veliko časa:):)

    OdgovoriIzbriši
  4. Uf, pridna si. Moja današnja favoritka - modra z zvezdo. Elegantna, preprosto pelepa.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas in obiskali moj spletni dnevnik. Vsi komentarji so dobrodošli.
Janja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...