četrtek, 10. november 2011

Snežaki in pingvin

Še nekaj mojih novoletnih voščilnic čaka na objavo. Janja (iz Ustvarjalnice Ja-al) me je spomnila, da tudi moj snežak neroda čaka na objavo. Voščilnico sem naredila v modrih odtenkih z minimalnim okraševanjem - malo bleščic (takih in drugačnih). Odtis štampiljke sem pobarvala s Copici, dodala sneg (bleščice v gelu) in izrezala z nestijem. Voščilnico prijavljam na izziv ABC Christmas Challenge - W kot Winter Sports.
Druga voščilnica je precej podobna tistim iz lanskega leta. Uporabila sem priljubljen odtis snežakov, ki se imata rada. Odtis sem pobarvala s Copici, izrezala z nestijem. Na osnovo voščilnice sem prilepila papirčke in v zgornji kot dodala snežinko. Po naključju sem našla pozabljen perlmaker, s katerim sem dodala še nekaj snežink.
Moja tretja voščilnica danes pa je posvečena pingvinčkom. Že spomladi sem na kofetkanju z gorenjkami odtisnila tega prisrčnega pingvinčka. Kot vse odtise, sem tudi tega pobarvala s Copici, izrezala z nestijem, uporabila zvezdnat papir in v vogalčke s 3d blazinicami prilepila srebrne in snežinke iz filca.

Ste opazili, da so vse današnje voščilnice v modri barvi? V tej barvi najraje ustvarjam, ker se mi zdi, da stvari najlažje skombiniram. Pa do naslednjič. Hvala ker ste obiskali moj blog!

10 komentarjev:

  1. Modra jih naredi prave zimske, kot bi na njih prahlo naletaval sneg. Lepe so.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo so lepe! Meni je druga najlepša, mogoče zaradi luštnega odtisa!

    OdgovoriIzbriši
  3. Praznično vesele so, kar trosijo zimsko radost naokrog.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lovely cards, 1st one my favourite so cute! Thanks for coming to join us at ABC Christmas Challenge for our winter sports challenge, I hope you can come play again soon you can enter as many times as you like per challenge, hugs Samantha :0)

    Ps I have candy on my blog too!

    OdgovoriIzbriši
  5. Gorgeous cards!! Thanks for playing at ABC Christmas!!
    Hugs
    Hazel GDT ABC xx

    OdgovoriIzbriši
  6. Pozdrav, Janja! Veoma mi se dopadaju cestitke koje praviš! Sa puno,puno ukusa i ljubavi!:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovita modrina, na tvojih čestitkah. Lepe vse po vrsti.

    OdgovoriIzbriši
  8. Vse so zelo lepe, všeč so mi odtiski. Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  9. Beautiful cards - love all of them. Your skiing Snowman is just perfect for our 'Winter Sport' Challenge over at ABC Christmas :)

    Thanks for joining in,

    Carol x

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas in obiskali moj spletni dnevnik. Vsi komentarji so dobrodošli.
Janja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...