petek, 17. avgust 2012

Novoletne voščilnice

Končno sem se spet spravila na voščilnice in zgroženo ugotovila, da imam nekaj že izdelanih, a neobjavljenih in celo goro skoraj na pol izdelanih. Tokrat objavljam tiste izdelane, ki jih iz nevem kakšnega razloga še nisem objavila.

Prva je moja prva distress voščilnica. Odtis sem naredila s takrat še novo štampiljko (Papirmania - Christmas Time) in ga pobarvala z distress inki. Ker sem imela ob izdelavi le nekaj distressov, sem uporabila samo Crushed Olive, Vintage Photo, Aged Mahogany in Stormy Sky. Sneg sem naredila s pasto za sneg in nanj posula bleščice. Na koncu pa sem voščilnico uničila s perl makerjem, ker se je odtis razlil in obarval rdečkasto - moralo bi biti pa belo.




Potem pa je tu še tris smrečic. Smrečice sem odtisnila z distress inki - Crushed Olive, Aged Mahogany in Stormy sky. Voščilnice so čisto preproste. Smrečice sem izrezala in jih z 3D blazinicami prilepila na bel reliefni odtis. Za osnovo voščilnice sem uporabila karton v barvi smrečice in v spodnji kot na relief prilepila še trak v enaki barvi. V zgornji desni kot pa prilepila SREČNO!


Meni so kar posrečene, nekateri imajo namreč še vedno raje preproste, nenačičkane voščilnice.
Da vam danes ne bo prevroče!

Janja

5 komentarjev:

  1. Meni so tudi zelo simpatične tvoje voščilnice s smrečicami. :)
    In tudi tista prva mi je všeč, še posebej to, kako si naredila sneg.

    Lp.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepe, bo treba počasi mislit na to sorto voščilnic.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovite so tele s smrečicami, čiste in sporočilne. Pa tudi prva je zares lepa, že štampiljka sama je tako bogata, všeč mi je, kako si dodala pasto za sneg. LP:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni so vse krasne! Sploh tisti sneg na prvi je čudovit in se mi zdi da nisi nič uničila voščilnice :) Smrečice pa so tudi luštne. LP

    OdgovoriIzbriši
  5. V tej vročini, malo zimske idile prav paše :)). Smrečice so enostavno luštne. Pri prvi, ki si jo lepo pobarvala, je sneg čudovit dodatek. Lp

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas in obiskali moj spletni dnevnik. Vsi komentarji so dobrodošli.
Janja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...