ponedeljek, 17. september 2012

Srečanje v Dekanih

V soboto je bilo spet tradicionalno jesensko srečanje ustvarjalk v Dekanih. Tokrat sem se ga udeležila drugič. Ena izmed gostiteljic je pripravila že tradicionalno figovo marmelado, jedla se je mineštra, miza pa se je šibila pod dobrotami, ki so jih prinesle tudi druge ustvarjalke. Spet se je veliko dogajalo - maček v žaklju (ki so bile tokrat sovice), podelitev nagrad udeleženkam patchwork 2.izziva  (izdelale so blazine), delavnica izdelave jesenskih buč... Bilo je super kot vedno. Jaz sem se tokrat prvič udeležila delavnice šivanja in izdelala svojo bučo.


Hvala gostiteljicama za dobro organizacijo, Kreartiv za delavnico šivanja in ostalim udeleženkam za prijetno druženje. Se vidimo na naslednjem srečanju!

Janja

7 komentarjev:

  1. Ja super buča je nastala. Sigurno ste se zabavale.

    OdgovoriIzbriši
  2. zelo lepo bučo si naredila; krasno :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasno bučo si naredila. Škoda da si izdelkov nisem ogledala v živo, čeprav sem bila prisotna. Na teh srečanjih je vedno preveč vsega in ne prideš "skozi vse":)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovito! Ogledujem si tvoj blog - krasno ti gre od rok, pa česarkoli se lotiš! Tale buča je moja zmagovalka, ampak mimo šivanja pač ne morem :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas in obiskali moj spletni dnevnik. Vsi komentarji so dobrodošli.
Janja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...