petek, 17. maj 2013

Prvo sveto obhajilo

Prvo sveto obhajilo je pomemben dogodek, ko vernik prejme prve zakramente in stopi na pot, ki jo je pred njim prehodil že Jezus. Tokrat je bil moj izziv narediti voščilnico za mlado deklico, ki bo sprejela svoje prvo sveto obhajilo. Za to se mi je kot nalašč zdel odtis Melinde iz serije štampiljk Whiff of Joy. Ker je deklica nežna, sem izbrala nežne roza bele tone.

Odtisek je pobarvan z Distress Inki, krila so pobleščičena z bleščicami v lepilu Stickles - Frosted Lace. Naslovnico krasi okvir Spellbinders Nestabilities Floral Ovals in nežni relief embosirne mapice Nellie's Choice - Swirls.
Ker nisem hotela, da je notranjost pusta, sem na drugi zavihek (tridelne voščilnice) naredila kelih, grozdje in hostijo.
Notranjost voščilnice je namenjena voščilom. Naredila sem dva predalčka in vanju vtaknila večji in manjši tagec. V manjši predalček lahko vtaknete tudi denar, ki je zelo pogosto darilo.
Na večji tagec sem sprintala krajše voščilo.

Razgrnjena voščilnica izgleda  tako.
Ker je voščilnica nekoliko večja od standardnih 10,5x15 cm, je bilo treba zraven narediti še kuverto.
Naročnica je bila z voščilnico več kot zadovoljna. Jaz pa tudi, ker mi je lepo uspela in seveda, ker je bila všeč naročnici.



6 komentarjev:

Hvala, ker ste si vzeli čas in obiskali moj spletni dnevnik. Vsi komentarji so dobrodošli.
Janja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...