sreda, 8. junij 2016

Srečanje v Sestržah, 4.6.2016

Pa je za nami spet prijetno druženje ustvarjalk iz Otoka zakladov. Tokrat smo se srečali v Sestržah, Majšperk. Kot vedno se je veliko dogajalo. Oči smo imeli na peclju, da le ne bi zamudili kakšne lepe umetnine oziroma ustvarjalnega nasveta.
Obiskala nas je Marina iz Mavelu.com in nam dala nekaj novih napotkov za ustvarjanje z akvareli. Nato pa smo še malo spraznile denarnice v njeni trgovinici. Marina in organizatorke (Simonakla, Franja in Bena) so nas presenetile z darilci pozornosti.
Andra in jaz sva se nato lotile obdelave blaga, pod budnim očesom izkušene Alencice. Jaz sem izdelala vrečko iz blaga, Andra pa toaletno torbico. Tole je moja vrečka. Malo je še zmečkana, ker je še nisem polikala.
Nato pa sem se lotila še izdelave orhideje iz najlonk. Ker je bilo že pozno sem uspela narediti samo en cvet. Vejico bom dokončala doma, pa vam jo potem ponovno pokažem.

Seveda pa ne smem pozabiti tudi na darilce, ki sem ga pripravila za organizatorke. Tokrat je bilo v znamenju sivke. Pladenj in skodelico sem kupila, prijemalke pa sem zašila sama.
 Skratka bilo je zelo lepo. Zahvala organizatorkam za organizacijo, vsem ostalim pa za prijetno družbo in čvekanje. Komaj čakam naslednje srečanje!

Lep sončen dan,
Janja

7 komentarjev:

  1. Aha, na tem srečanju si bila,super pozornosti ste si pripravile in tudi lepe stvari ustvarjale.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja. Ce se le da ne izpustim nobenega srecanja Otocank. Pravzaprav se rada udelezim vseh srecanj ustvarjalk. Mi je pa vsec, ce se obenem se kaj dogaja in ni samo cvekanje.

      Izbriši
    2. Ja. Ce se le da ne izpustim nobenega srecanja Otocank. Pravzaprav se rada udelezim vseh srecanj ustvarjalk. Mi je pa vsec, ce se obenem se kaj dogaja in ni samo cvekanje.

      Izbriši
  2. Zares luštni izdelki. Srečanje pa verjetno kot vedno v pozitivnem duhu, a ne ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Res lušni izdelki so nastali, navdih tdi za tiste, ki v živo nismo bile tam.

    OdgovoriIzbriši
  4. Super, je čutiti da je bilo krasno druženje.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas in obiskali moj spletni dnevnik. Vsi komentarji so dobrodošli.
Janja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...